Over

Thuiszorg Gezellig

Wij bieden thuiszorg met een sociaal karakter

Het ontstaan

Thuiszorg Gezellig is opgericht door Marcel en Berend en hebben allebei een achtergrond die niet direct iets met de thuiszorg te maken heeft. Wel komen zij via hun directe omgeving vaak in contact met de zorg.

Zo heeft Berend een vrouw die in de zorg werkzaam is en hebben we beiden ook nog naaste familieleden die werken in de thuishulp en thuiszorg.

De vele nieuwsberichten over de PGB en de WMO waren de aanleiding dat Berend aan Marcel vertelde over zijn eigen opa. Die was vanwege ouderdom en ziekte afhankelijk van thuiszorg en thuishulp. Natuurlijk kwamen de kinderen en kleinkinderen wel op bezoek, maar die hebben ook een eigen leven met werk, school en vele andere verplichtingen. Opa zit daarom het grootste deel van de week alleen thuis, want oma is helaas al overleden. Opa keek altijd uit naar het bezoek van de huishoudelijke hulp.

Uiteraard maakte zij het huis schoon en werd er hard gewerkt, maar ze nam ook altijd de tijd voor een kop koffie en een praatje met opa. Hier leefde opa dan ook altijd naar toe. Alle kinderen en kleinkinderen wisten van deze hulp, want opa zei hier vaak iets over of hij had extra lekkere koeken besteld bij de bakker, voor bij de koffie (met de hulp).

Maak kennis met het bedrijfsbureau

Het is fijn om een gezicht te hebben bij de persoon die u spreekt of gaat spreken. We hebben de regio’s waar wij werkzaam zijn onderverdeeld onder onze medewerkers. Het fijne hiervan is dat u altijd bij dezelfde persoon terecht kunt. Hieronder vindt u de namen en het gezicht bij de bijbehorende regio.

Wij zijn te bereiken op 085 – 040 90 74

Lynn Noor

Lynn Noor houdt zich bezig met de planning van Midden IJssel Oost Veluwe, Deventer, Twente en Ede.

 

Alyda

Alyda houdt zich bezig met de planning van Midden IJssel Oost Veluwe, Deventer en de Vijf Achterhoekse gemeenten.

Merel

Merel houdt zich bezig met de planning van Zuid West Drenthe, Stadskanaal en Twente.

 

Joyce

Joyce houdt zich bezig met de planning van Midden IJssel Oost Veluwe en de Vijf Achterhoekse gemeenten.

Als teamleider ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering betreft de planning van huishoudelijke hulp. Daarbij vind ik het belangrijk dat we iedereen in zijn of haar kracht zetten om het team zo goed mogelijk te laten functioneren.

Laura

Teamleider Bedrijfsbureau

Onze missie

Onze missie is om vereenzaming van onze cliënten tegen te gaan. De medewerkers van Thuiszorg Gezellig hebben oog voor het sociale karakter van thuiszorg, naast de zorg inhoudelijke kant. Ons bedrijf is opgericht met als doel het zelfstandig thuiswonen van onze cliënten zo comfortabel mogelijk te maken waarbij het stimuleren van sociale interactie onze grootste drijfveer is. 

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →