Veelgestelde vragen

Bent u die gehaaste zorg ook zat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Medewerkers en cliënten

U bent in veel gevallen vast niet de eerste met een vraag aan ons. Allicht is uw vraag al eerder gesteld en beantwoord door ons. U vindt de veel gestelde vragen hieronder. Heeft u toch een nieuwe vraag dan kunt u die eenvoudig stellen via onderstaande knop.

Client

Krijg ik inval bij ziekte of vakantie?

Ja, wij proberen indien gewenst, altijd vervanging te verzorgen. 

Heeft Thuiszorg Gezellig een zorgmap?

Ja, als u bij ons in zorg komt dan neemt de medewerker die bij u komt de zorgmap door. Hierin kunt u ook uw wensen noteren en elke week moet de medewerker de map aftekenen met een paraaf van u als client. 

Waarom teken ik een overeenkomst?

Dit is een verplichting vanuit de gemeente. Met de dienstverleningsovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en heeft u kennis genomen van de klachtenregeling en het privacystatement. 

Medewerker

Onder welke CAO valt Thuiszorg Gezellig

Thuiszorg Gezellig is verplicht om de CAO VVT te volgen. De nieuwste versie van de CAO VVT vind je hier.

Ik ben ziek, wat moet ik doen?

Je belt jouw clienten en geeft aan dat je vandaag niet kunt komen en vraagt ze of ze vervanging willen of een keer willen overslaan. Vervolgens neem je direct telefonisch contact op met kantoor, dit kan vanaf 08:30 in de ochtend.

Moet ik de zorgmap invullen?

Ja, dit is een van de verplichtingen van het werk. De gemeente vraagt eens per jaar de dienstverleningsovereenkomst op. 

Wat doet de aanvoerder van mijn team?

Een aanvoerder is ook een huishoudelijke hulp maar die zorgt ook voor genoeg zorgmappen in jouw regio, organiseert het teamuitje en nog veel meer. Wil je ook aanvoerder worden? Vraag kantoor om meer informatie.

Toch nog een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct — 085 040 90 74

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →