Maaltijd ondersteuning

Bent u die gehaaste zorg ook zat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

“Maaltijden met een sociaal karakter”

Als u het dagelijkse eten zelf niet meer rond kunt krijgen, om wat voor reden dan ook, dan snappen wij als geen ander dat het een grote stap kan zijn om hulp in te schakelen. Onze hulpen werken vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect en hebben oog voor het sociale karakter van zorg, zonder het praktische belang uit het oog te verliezen.

We kijken altijd naar wat u nog wél zelf kunt en maken op basis van uw wensen een plan van aanpak. Dit plan van aanpak, ook wel ondersteuningsplan genoemd zal wekelijks uitgevoerd worden door onze thuishulpen.

Hulp aanvragen

Thuiszorg Gezellig is actief in Midden- en Noord-Nederland. Hieronder vindt u de aangesloten gemeenten. Het aanvragen van maaltijd ondersteuning kunt u niet zomaar doen. U komt in aanmerking voor maaltijd ondersteuning als u zelf niet meer in staat bent om te koken of u vergeet te eten.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 085 – 040 90 74 of een e-mail sturen via onderstaande knop.

 

Gemeenten

Maaltijd ondersteuning Apeldoorn

Door met de gemeente te bellen (14055) is het mogelijk om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken voor maaltijd ondersteuning hulp aan te vragen. Lees hier meer over maaltijd ondersteuning  in Apeldoorn.

Veelgestelde vragen

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →