Individuele begeleiding

Bent u die gehaaste zorg ook zat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

“Begeleiding met een sociaal karakter”

Als u de dagelijkse zaken zelf niet meer rond kunt krijgen, om wat voor reden dan ook, dan snappen wij als geen ander dat het een grote stap kan zijn om hulp in te schakelen. Onze begeleiders werken vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect en hebben oog voor het sociale karakter van zorg, zonder het praktische belang uit het oog te verliezen.

Thuiszorg Gezellig biedt individuele begeleiding voor cliënten die hulp nodig hebben welke gericht is op het verbeteren, stabiliseren of behouden van de fysieke of geestelijke gezondheid. Het doel van de individuele begeleiding is het verbeteren of het behouden van de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt.

Het uiteindelijke resultaat is het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt zelf en ervoor zorgen dat cliënt zorg kan dragen voor kinderen of huisgenoten die tot zijn of haar gezin behoren.

Thuiszorg Gezellig levert alle vormen van begeleiding, wij werken met geschoold personeel die onze visie onderstrepen en ervaring hebben met de indicatie begeleiding. Wanneer u een indicatie heeft gekregen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via 085 – 040 90 74, wij komen dan op korte termijn bij u langs. Tevens kunt u bij de gemeente aangeven dat u de zorg wilt afnemen van Thuiszorg Gezellig.

Hulp aanvragen

Thuiszorg Gezellig is actief in Midden- en Noord-Nederland. Hieronder vindt u de aangesloten gemeenten. De route voor het aanvragen verschilt per gemeente, klik verderop de pagina op de gemeente waar u ingeschreven staat en u vindt de te nemen stappen voor het aanvragen van huishoudelijke ondersteuning.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 085 – 040 90 74 of een e-mail sturen via onderstaande knop.

 

Gemeenten

Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Door met de gemeente te bellen (14055) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Individuele begeleiding Voorst

Door met de gemeente te bellen (14055) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in Voorst.

Individuele begeleiding Brummen

Door met Team voor Elkaar te bellen (0575 568 568) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in Brummen.

Individuele begeleiding Eerbeek

Door met Team voor Elkaar te bellen (0575 568 568) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in Eerbeek.

Individuele begeleiding Meppel

individuele begeleidingDoor met de gemeente te bellen (14028) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in Meppel.

Individuele begeleiding Hoogeveen

Door met de gemeente te bellen (14028) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in Hoogeveen.

Individuele begeleiding De Wolden

Door met de gemeente te bellen (14028) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in De Wolden.

Individuele begeleiding Staphorst

Door met de gemeente te bellen (0522 46 74 00) is het mogelijk om een afspraak te maken om de individuele begeleiding aan te vragen. Lees hier meer over individuele begeleiding in Staphorst.

Veelgestelde vragen

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →