Huishoudelijke ondersteuning

Bent u die gehaaste zorg ook zat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

“Thuishulp met een sociaal karakter”

Als u het huishouden zelf niet meer rond kunt krijgen, om wat voor reden dan ook, dan snappen wij als geen ander dat het een grote stap kan zijn om hulp in te schakelen. Onze hulpen werken vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect en hebben oog voor het sociale karakter van zorg, zonder het praktische belang uit het oog te verliezen.

We kijken altijd naar wat u nog wél zelf kunt en maken op basis van uw wensen een plan van aanpak. Dit plan van aanpak, ook wel ondersteuningsplan genoemd zal wekelijks uitgevoerd worden door onze thuishulpen.

Hulp aanvragen

Thuiszorg Gezellig is actief in Midden- en Noord-Nederland. Hieronder vindt u de aangesloten gemeenten. De route voor het aanvragen verschilt per gemeente, klik verderop de pagina op de gemeente waar u ingeschreven staat en u vindt de te nemen stappen voor het aanvragen van huishoudelijke ondersteuning.

U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 085 – 040 90 74 of een e-mail sturen via onderstaande knop.

 

Gemeenten

Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Door met de gemeente te bellen (14055) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Huishoudelijke hulp Voorst

Door met de gemeente te bellen (14055) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Voorst.

Huishoudelijke hulp Brummen

Door met Team voor Elkaar te bellen (0575 568 568) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Brummen.

Huishoudelijke hulp Eerbeek

Door met Team voor Elkaar te bellen (0575 568 568) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Eerbeek.

Huishoudelijke hulp Meppel

Door met de gemeente te bellen (14028) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Meppel.

Huishoudelijke hulp Hoogeveen

Door met de gemeente te bellen (14028) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Hoogeveen.

Huishoudelijke hulp De Wolden

Door met de gemeente te bellen (14028) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in De Wolden.

Huishoudelijke hulp Staphorst

Door met de gemeente te bellen (0522 46 74 00) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Staphorst.

Huishoudelijke hulp 11 Twentse gemeenten

Wij contractant in de 11 Twentse gemeenten. Belt u voor informatie van huishoudelijke hulp in uw gemeenten naar 085 040 90 74.

Huishoudelijke hulp Deventer

Door met de gemeente te bellen (0570 – 69 53 99) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Deventer.

Huishoudelijke hulp Olst-Wijhe

Door met de gemeente te bellen (140570) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Olst-Wijhe.

Huishoudelijke hulp Berkelland

Door met de gemeente te bellen (0545 250 302) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Berkelland.

Huishoudelijke hulp Winterswijk

Door met de gemeente te bellen (0543 543 960) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Winterswijk..

Huishoudelijke hulp Aalten

Door met de gemeente te bellen (0543 49 33 33) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Aalten.

Huishoudelijke hulp Oost-Gelre

Door met de gemeente te bellen (0544 39 36 16) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Oost-Gelre.

Huishoudelijke hulp Bronckhorst

Door met de gemeente te bellen (0575 75 02 50) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Bronckhorst.

Huishoudelijke hulp Stadskanaal

Door met de gemeente te bellen (0599 631 631) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Stadskanaal.

Huishoudelijke hulp Ede

Door met de gemeente te bellen (14 0318) is het mogelijk om een afspraak te maken om de huishoudelijke hulp aan te vragen. Lees hier meer over huishoudelijke hulp in Ede.

Veelgestelde vragen

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →