Wij willen mensen gelukkig maken

Op zoek naar een werkgever die jou als gelijke behandelt?

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern van wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

De manier waarop we dit doen is door het werkgeluk van onze collega’s te verhogen. Daar zit onze waarde. Je bent zoveel tijd in je leven aan het werk, dan kan je er maar beter voor zorgen dat deze tijd zo plezierig mogelijk is. Helaas is dit nog lang niet altijd het geval. Wij zien nog te vaak dat mensen als nummer behandeld worden. Dat willen wij veranderen. Maar dan wel op onze eigen manier.

Wij kijken niet alleen naar diploma’s of IQ-scores. Wij kijken veel liever naar competenties en talenten. Naar karakters en ambities. Naar de mens. Want daar draait het uiteindelijk om. Daarom luisteren wij met oprechte aandacht. Stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling en doen we er alles aan dat onze mensen het beste uit henzelf kunnen halen. En hierin durven wij heel ver te gaan.

Maar we staan ook voor samen. Voor interactie. Voor fun en plezier. Dat is dat familiegevoel wat ons kenmerkt en wat je overal in terug ziet. Het gevoel van geborgenheid en waardering, waarbij je samen met leuke collega’s het beste uit de dag probeert te halen. Dat proberen wij in alles te stimuleren. Want met een glimlach naar je werk gaan maakt de dag een stuk leuker! Het is de aandacht voor de mens waarmee wij het verschil maken. Wij noemen dit gezellig. Geen vage belofte, maar de essentie van ons DNA. En iets wat we altijd zullen blijven nastreven. In al onze merken. Wij vinden niets zo mooi om te zien dat mensen plezier in hun werk hebben en aan alle kanten positiviteit uitstralen. Want die glimlach van onze mensen zien onze cliënten en klanten ook. En uiteindelijk wordt iedereen hier weer gelukkig van.

Openstaande vacatures

Huishoudelijke hulp (28)

Maaltijd ondersteuner (0)

Kantoor (1)

Individuele begeleider (0)

Ons karakter

Onze mensen staan op één. Altijd. Dat is het verzorgende karakter dat ons typeert. Wij kunnen onszelf prima wegcijferen als dat moet. Wat we echter nooit zullen doen, is voorbij gaan aan de behoeftes en gevoelens van onze mensen. Wij zullen nooit weglopen van onze verantwoordelijkheid om er voor hen te zijn. Of commerciële belangen boven onze collega’s zetten.

Daarom proberen wij te luisteren, ons in te leven in persoonlijke situaties en doen wij moeite om onze mensen écht te leren kennen. Niet als vage belofte, maar als onderscheidend vermogen. Deze aandacht en waardering moeten onze mensen altijd en overal ervaren. Bij elk contactmoment. Of dat nu fysiek, telefonisch of via andere communicatiekanalen gaat. En dat hem zit vaak juist in de kleine dingen. Daarom blijven wij hier ook altijd zo scherp op.  

Wij geloven ook in de kracht van verbinding en sociale samenhang. Dat je samen sterker staat. Maar dat het samen ook vooral een stuk leuker is. Of nóg beter: gezelliger! Wij willen het mensen naar hun zin maken. Het gevoel geven van vertrouwen, geborgenheid en waardering. Alsof ze thuis zijn. Wij willen hen dat familiegevoel laten ervaren op het werk. En we durven best te verrassen om dit mogelijk te maken. Nét even een stapje extra. Dat telefoontje op je verjaardag in plaats van een afstandelijke kaart. Helpen om een woonruimte voor je te zoeken. Meedenken met je sport- en voedingsritme. Of gewoon een luisterend oor bieden, omdat dat soms ook nodig is. Het is ons niet snel te gek. En hoeveel groter we ook gaan worden in de komende jaren, dit zullen we altijd blijven houden. Want zo zijn wij nu eenmaal.

Maar we doen dit allemaal wel met veel fun, positiviteit en een aanstekelijk enthousiasme! Want het draait bij ons vooral ook om plezier. Dat is die levenslustige energie die in ons zit. En wij hopen dat iedereen deze omarmt en weer deelt met zijn of haar eigen omgeving. Want plezier is er om te delen.

Onze mensen vooruit helpen, oprechte aandacht geven en hiermee een vicieuze cirkel van enthousiasme, positiviteit en gezelligheid creëeren. Dat is waar wij gelukkig van worden.

Iedereen is gelijk

Zonder uitzondering. Wij maken geen onderscheid in voorkeuren,
afkomst of gebruiken. Ook niet in opleidingsniveau’s of werkervaring.
Niemand is belangrijker dan de ander.

Wij staan voor elkaar klaar

Van collega’s op de werkvloer tot de manager of de directie. Wij zijn er voor elkaar.
Wij proberen elkaar te leren kennen en te helpen waar we kunnen. Op welke manier dan ook.

Wij gaan voor kwaliteit

In alles wat we doen. Want dat is wat onze cliënten, klanten en opdrachtgevers van ons mogen verwachten.
Dat is waarvoor we elke dag opnieuw onze uiterste best doen.

Samen is het leuker

Wij houden van samenwerken. Van samen overleggen, taken verdelen en het werk uitvoeren.
Maar we houden ook van samen het weekend bespreken, kletsen en lachen.
Want samen is een stuk leuker dan alleen!

De deur staat altijd open

Wat er ook is, hoe vaak je ook wil, wat er ook speelt. Er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven,
plannen of ideeën. Maar ook voor een luisterend oor, in welke situatie dan ook.
Want wij zijn er voor elkaar.

Wij willen groeien

Als professional, als collega én als mens. Wij proberen het elke dag een beetje beter te doen dan gisteren.
Wij dagen onszelf uit. Proberen overal te leren en kennis op te doen.
Want zo blijven wij onszelf ontwikkelen.

Lachen is gezond

Dus wij lachen graag. Wij maken grapjes. Of droge opmerkingen.
En ja, dat mag ook op het werk. Maar nooit ten koste van een ander, de kwaliteit of de opdrachtgever.

Wij zijn verantwoordelijk

Voor onszelf. Voor elkaar. Voor onze spullen. Voor onze cliënten en klanten. Voor de kwaliteit.
Voor de sfeer. Voor de gezelligheid. Daarom durven wij ook kritisch te zijn.
Naar onszelf, maar ook naar elkaar. En staan wij open voor feedback.
Want dat hoort ook bij verantwoordelijkheid.

Wij denken aan onze toekomst

Want we willen het nog veel langer volhouden.
Met veel positieve energie voor alle mooie dingen die nog op ons af gaan komen.
Daarom proberen wij zo gezond en vitaal mogelijk te leven, stimuleren wij elkaar hierin,
maar houden wij ook rekening met de wereld om ons heen.

Wij zijn trots

Op onszelf en op elkaar. Op onze werkgever. Op onze cliënten, klanten en opdrachtgevers.
Op de impact die wij maken.
Op het feit dat wij samen als één grote familie het werk elke dag opnieuw zo leuk mogelijk proberen te maken.
En die trotsheid delen we graag.

Wij zijn gezellig

Want gezelligheid zit in ons karakter. In ons DNA. Zo zijn wij nu eenmaal.
En die gezelligheid vind je nergens anders zoals hier.

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →