Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Over Thuiszorg Gezellig

Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die gevestigd is in Zwolle, maar ook werkzaam is in andere steden en dorpen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Drenthe. Wij bieden onze diensten aan vanuit de overtuiging dat sociale contacten voor ieder mens waardevol zijn, dit is het DNA van ons bedrijf en vanuit deze filosofie zijn wij vroeger ook gestart. Voor onze cliënten is het onderhouden van sociale contacten niet altijd even gemakkelijk. De vriendenkring wordt kleiner en de familie woont niet altijd dichtbij. Wij focussen ons met onze thuiszorg dan ook met name op dit sociale aspect. Omdat wat aanspraak in de vorm van een goed gesprek of een gezellige babbel vaak al het verschil kan maken. 

Onze missie

Onze missie is om vereenzaming van onze cliënten tegen te gaan. De medewerkers van Thuiszorg Gezellig hebben oog voor het sociale karakter van thuiszorg, naast de zorg inhoudelijke kant. Ons bedrijf is opgericht met als doel het zelfstandig thuiswonen van onze cliënten zo comfortabel mogelijk te maken waarbij het stimuleren van sociale interactie onze grootste drijfveer is.

Gezelligheidsgarantie

Vaak moet u er bij het tekenen van een zorg contract maar op hopen dat het positief uitpakt, als u tekent zit u vaak voor langere tijd vast. Maar niet bij Thuiszorg Gezellig! Wij vinden dat we ten allen tijde aan de verwachtingen moeten voldoen, en onze cliënt, u dus, bepaald of we de verwachting waar maken. Daarom kunt u maandelijks een contract opzeggen als het onverhoopt toch tegen mocht vallen. Dit noemen wij onze Gezelligheidsgarantie.

Relevante documenten

Hierbij treft u een link naar relevante documenten zoals onder andere de klachtenregeling en het privacy beleid.