Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Thuiszorg Gezellig, thuiszorg mét een sociaal karakter

Heeft u geen zin meer in die gehaaste zorg? Thuiszorg Gezellig maakt zorg weer gezellig. Thuiszorg Gezellig is een thuiszorgorganisatie die werkzaam is in de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. Wij bieden thuiszorg met als doel het zelfstandig thuiswonen zo comfortabel mogelijk te maken. Onze thuiszorg bestaat onder andere uit individuele begeleidinghuishoudelijke hulp en maaltijdondersteuning. Thuiszorg Gezellig wil zorg weer gezellig maken. Zonder het praktische belang uit het oog te verliezen is er tijd voor het sociale aspect. Naast de zorg-inhoudelijke kant hebben al onze medewerkers oog voor het maatschappelijke karakter van zorg. Nadat wij de aanmelding binnen hebben wordt er binnen een dag contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.

Persoonlijke benadering

Thuiszorg Gezellig heeft een persoonlijke benadering, wij stellen de cliënt centraal. Alle medewerkers van Thuiszorg Gezellig werken volgens de theorie van  Presentiebenadering, dit houdt in dat wij de persoonlijke relatie met de cliënt (het sociale karakter) als uitgangspunt hanteren voor de thuiszorg die wij leveren. Samen met de cliënt stemmen wij dan ook de behoefte af en maken we een plan van aanpak. Indien de cliënt een indicatie heeft ontvangen voor zorg vanuit de zorgverzekeraar of vanuit de WMO afdeling van de gemeente, kan Thuiszorg Gezellig die zorg bieden die op dat moment gewenst is. De medewerkers van Thuiszorg Gezellig werken vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect: thuiszorg mét een sociaal karakter!

Neem vrijblijvend contact met ons op 

Bent u geïnteresseerd in thuiszorg van Thuiszorg Gezellig of heeft u vragen over onze aanpak, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, u kunt ons rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 085 - 040 90 74 of stuur een email naar info@thuiszorggezellig.nl.