Staigiair Management assistent

Zwolle
Solliciteer direct

Werkzaamheden

Werken en leren bij een groeiende organisatie waar gezelligheid en een informele omgang hoog in het vaandel staat!

Wij zijn op ons kantoor in Zwolle doorlopend op zoek naar een stagiaires die de opleiding tot management assistent, of soortgelijke opleiding volgen. We zoeken stagiaires met een minimale stageperiode van 15 weken, dit om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden. Je zult een divers takenpakket opbouwen zodat je werk leuk en uitdagend blijft. Lijkt het jou leuk om in de zorg te werken, solliciteer dan direct.

Verantwoordelijkheden

Als stagiair ben je één van ons, we behandelen jou dus als volwaardige medewerker. Je hoofdtaak bestaat uit het aannemen en afhandelen van inkomende- en uitgaande telefonie. Daarnaast zal het doorvoeren van wijzigingen in het plansysteem een groot deel van de dag innemen. Samen met collega’s los je de dagelijkse problemen op en zorg je voor een zo efficiënt mogelijke planning voor medewerker en cliënt.

Jouw taken

  • Inkomende- en uitgaande telefonie verwerken
  • Inkomende- en uitgaande post verwerken
  • Wijzigingen doorvoeren in het plansysteem voor bestaande en nieuwe cliënten
  • Wijzigingen doorvoeren voor onze medewerkers
  • Cliënten- en medewerkersadministratie up-to-date houden

 

Functie eisen

  • Inkomende- en uitgaande telefonie verwerken
  • Inkomende- en uitgaande post verwerken
  • Wijzigingen doorvoeren in het plansysteem voor bestaande en nieuwe cliënten
  • Wijzigingen doorvoeren voor onze medewerkers
  • Cliënten- en medewerkersadministratie up-to-date houden

 

Screening

 Een screening maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. 

Waarom je voor Gezellig kiest

Salaris

Stagevergoeding

Secundaire voorwaarden

Mogelijkheid op een baan (bij goed functioneren en ruimte in het team) 

Extra gezellig

Budget teamuitje

Kerstpakket

Zomerborrel

En nog veel meer!

 

Nog niet overtuigd?

Loop eens een dagje mee

Waarom wij gezellig zijn

Teamuitje

Elk jaar sponsoren wij een bedrag voor een gezellig teamuitje dat wordt georganiseerd door jouw aanvoerder. Want ondanks dat je veel alleen bent bij clienten, vinden wij het belangrijk dat je jouw collega’s leert kennen.

Zomerborrel

De zomer willen we graag samen inluiden, daarom organiseren we ieder jaar een gezellige zomerborrel. Wij regelen de drankjes en hapjes en samen zorgen we voor de gezelligheid.

Verjaardagslunch

Wie jarig is, wordt bij ons getrakteerd. Iedere maand organiseren wij een verjaardagslunch met alle jarigen van die maand. We eten samen een broodje en kletsen gezellig bij met elkaar want we vinden het belangrijk om te weten hoe het met jullie gaat.

 Kerstpakket

Wat is er nou leuker dan met kerst een mooi kerstpakket krijgen? Wij vinden het kerstpakket geven nog leuker! Ieder jaar is dit weer een feestje en enorm leuk om iedereen een fijne kerst te wensen.

Vast contract

Wij zijn zuinig op onze mensen, daarom vinden wij het belangrijk dat ze met plezier bij ons blijven werken. Als wij het nog steeds gezellig met elkaar vinden dan krijg je uiteraard je vaste contract als je daar aan toe bent.

 En nog veel meer!

We willen het samen gezellig maken dus we zijn continu op zoek naar de juiste balans tussen werk en plezier. Dat maakt ons gezellig!

Gezellig

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →