Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Werken bij Thuiszorg Gezellig

Ben jij iemand die het leuk vindt om voor meerdere uren zorg te leveren bij onze cliënten die nog op zichzelf wonen? Dan is een baan bij Thuiszorg Gezellig misschien wel iets voor jou! Onze organisatie is gevestigd in Zwolle, maar wij bieden thuiszorg aan in de hele provincie Gelderland, Overijssel en Drenthe. Ben je benieuwd wat we van jou verwachten en wat je van ons mag verwachten? Bekijk dan de onderstaande vacatures.

Actuele vacatures bij Thuiszorg Gezellig

De volgende vacatures staan open:

Huishoudelijke ondersteuning:

 

 

Maaltijdondersteuner

 

Individuele Begeleiding:


Kantoor:


Stage:


Gezellig én ondersteunend

Bij Thuiszorg Gezellig werken wij vanuit de visie dat ieder mens behoefte heeft aan sociale contacten. Onze cliënten zijn mensen die zorgbehoevend zijn, maar voor wie het onderhouden van een sociaal netwerk vaak wat lastiger wordt. Dit zijn met name wat oudere mensen. Wanneer je bij Thuiszorg Gezellig gaat werken zal je vooral zorg leveren die op dat moment gewenst is. Het werk bestaat onder meer uit en huishoudelijke ondersteuning, maaltijdondersteuning en individuele begeleiding, afhankelijk van je opleiding en werkervaring zullen wij samen met jou kijken wat de beste plek is binnen onze organisatie.

(Deels) zelfsturende teams

Wij zijn op zoek naar medewerkers die zelfstandig kunnen functioneren en bij voorkeur ervaring hebben in het werken in (deels) zelfsturende teams. Het belangrijkste is dat je respect hebt voor de cliënt. Ben jij sociaal ingesteld, heb jij de juiste opleiding en werkervaring en ben jij niet te beroerd om waar nodig de handen uit de mouwen te steken dan zoeken we jou! Wilt je meer informatie? Neem dan contact met ons op.