Op zoek naar een leuke baan?

Op zoek naar een baan waar je echt gewaardeerd wordt? Bekijk de vacatures hieronder

Vacatures

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Apeldoorn – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Apeldoorn? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Vakantiekracht Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Apeldoorn – vanaf 12 uur per week

Als vakantiekracht huishoudelijke hulp bij Thuiszorg Gezellig kun je al vanaf 12 uur per week bij ons aan het werk. Je krijgt een all-in salaris van €17,61 ongeacht je leeftijd!

Huishoudelijke hulp Voorst

Voorst – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Voorst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben..

Huishoudelijke hulp Hattem

Wijhe – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hattem? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Brummen

Brummen – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Brummen? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Eerbeek

Eerbeek – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Eerbeek? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Deventer

Deventer – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Deventer? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Olst

Olst – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Olst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Wijhe

Wijhe – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Wijhe? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Meppel

Meppel – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Meppel? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Hoogeveen

Hoogeveen – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hoogeveen? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp De Wolden

De Wolden – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio De Wolden? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Staphorst

Staphorst – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Staphorst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Ede

Ede – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Ede? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Enschede 

Enschede – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Enschede? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Losser 

Losser – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Losser? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Dinkelland 

Dinkelland – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Dinkelland? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Hengelo

Hengelo – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hengelo? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Oldenzaal

Oldenzaal – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Oldenzaal? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Hellendoorn

Hellendoorn – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hellendoorn? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Hof van Twente

Hof van Twente – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hof van Twente? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Wierden

Wierden – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Wierden? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Twenterand

Twenterand – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Twenterand? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Aalten

Aalten – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Aalten? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Berkelland

Berkelland – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Berkelland? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Bronckhorst

Berkelland – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Bronckhorst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Oost Gelre

Oost Gelre – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Oost Gelre? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Winterswijk

Winterswijk – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Winterswijk? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Stadskanaal

Stadskanaal – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Stadskanaal? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Thuiszorg Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →