Op zoek naar een leuke baan?

Op zoek naar een baan waar je echt gewaardeerd wordt? Bekijk de vacatures hieronder

Vacatures

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Apeldoorn – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Apeldoorn? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Voorst

Voorst – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Voorst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben..

Huishoudelijke hulp Brummen

Brummen – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Brummen? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Eerbeek

Eerbeek – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Eerbeek? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Meppel

Meppel – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Meppel? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Hoogeveen

Hoogeveen – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hoogeveen? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp De Wolden

De Wolden – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio De Wolden? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Staphorst

Staphorst – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Staphorst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Barneveld

Barneveld – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Barneveld? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Deventer

Deventer – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Deventer? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Olst

Olst – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Olst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Wijhe

Wijhe – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Wijhe? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Hattem

Wijhe – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Hattem? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Aalten

Aalten – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Aalten? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Berkelland

Berkelland – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Berkelland? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Bronckhorst

Berkelland – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Bronckhorst? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Oost Gelre

Oost Gelre – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Oost Gelre? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Winterswijk

Winterswijk – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Winterswijk? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Huishoudelijke hulp Stadskanaal

Stadskanaal – vanaf 12 uur per week

Word jij onze nieuwe gezellige medewerker in de regio Stadskanaal? Wil je een vast rooster met cliënten waar je echt een band mee op kunt bouwen? Klik dan door naar de vacature en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Thuiszog Gezellig 

Rudolf Dieselstraat 9
8013 NJ | Zwolle
085 - 040 90 74
Info@thuiszorggezellig.nl

Bekijk alle vestigingen

Ons verhaal

Dingen doen waar je blij van wordt. Je gewaardeerd voelen. Oprecht gelukkig zijn. Prachtige waarden die iedereen nastreeft. Wij ook. Maar voor ons betekenen ze meer dan dat. Voor ons zijn het meer dan algemene wijsheden, of mooie levensspreuken op een tegeltje. Het zijn de drijfveren van ons bestaan. De kern vxcan wie wij zijn. Want wij willen zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Lees meer over ons →