Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Vacature wijkverpleegkundige Apeldoorn/Zwolle

Thuiszorg Gezellig groeit door en is daarom per 1 november op zoek naar een wijkverpleegkundige voor de regio Apeldoorn en/of Zwolle. Thuiszorg Gezellig levert thuiszorg met een sociaal karakter waarbij wij werken in kleine (deels) zelfsturende teams van 6 tot 10 personen. Op dit moment heeft Thuiszorg Gezellig 3 teams die vanuit onze visie en werkwijze thuiszorg leveren aan onze cliënten. Als wijkverpleegkundige bij Thuiszorg Gezellig heb jij een regio overstijgende functie, ben jij verantwoordelijk voor de indicaties en bewaak jij de kwaliteit van zorg. Tevens ben jij zorginhoudelijk het aanspreekpunt voor het team en overleg jij dagelijks/wekelijks met je leiddinggevende (Coach V&V) inzake de voortgang van de zorg die geleverd wordt. Ben jij dé wijkverpleegkundige die ons team komt versterken?

Over ons

Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die verpleging en verzorging biedt aan cliënten die thuis wonen en zorg behoevend zijn. De visie van Thuiszorg Gezellig is specifiek geënt op thuiswonenden (extramuraal) en het zelfstandig wonen voor deze groep zo comfortabel mogelijk te maken. De missie van Thuiszorg Gezellig is het tegengaan van vereenzaming, dit is ook dé reden waarom de huidige initiatiefnemers Thuiszorg Gezellig zijn begonnen.

Voor ons team in Apeldoorn en/of Zwolle zijn wij op zoek naar medewerkers die dezelfde visie en missie nastreven, enthousiast te werk gaan en zich als een vis in het water voelen bij een bedrijf met korte lijnen en een sociale bedrijfscultuur.

Arbeidsvoorwaarden

  • Contracturen zijn bespreekbaar (16 tot 32 uur)
  • Contract voor bepaalde tijd (1 jaar), bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd

Functie eisen

  • In bezit van diploma als Verpleegkunidge (niveau 5/6)
  • Bevoegd en bekwaam zijn in handelingen
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren

Screening

Een screening maakt onderdeel uit van deze sollicitatie procedure.

Reageren

Mocht je geïnteresseerd zijn in een leuke baan bij Thuiszorg Gezellig? stuur dan je cv en motivatie naar berend@thuiszorggezellig.nl tav Berend Andringa.