Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Vacature Verzorgende IG Apeldoorn

Thuiszorg Gezellig groeit door! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgenden IG in de regio Apeldoorn! Wij leveren thuiszorg met een sociaal karakter en werken in kleine (deels) zelfsturende teams. Kom jij ons team versterken?

Over ons

Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die verpleging en verzorging biedt aan cliënten die thuis wonen en zorg behoevend zijn. De visie van Thuiszorg Gezellig is specifiek geënt op thuiswonenden (extramuraal) en het zelfstandig wonen voor deze groep zo comfortabel mogelijk te maken. De missie van Thuiszorg Gezellig is het tegen gaan van vereenzaming, dit is ook dé reden waarom de huidige initiatiefnemers Thuiszorg Gezellig zijn begonnen.

Voor een nieuw op te starten team zijn wij op zoek naar medewerkers die dezelfde visie en missie nastreven, enthousiast te werk gaan en zich als een vis in het water voelen bij een bedrijf met korte lijnen en een sociale bedrijfscultuur.

Arbeidsvoorwaarden

  • Contracturen zijn bespreekbaar
  • Contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren de mogelijkheid tot onbepaalde tijd

Functie eisen

  • In bezit van diploma niveau Verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam zijn in handelingen
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren

Screening

Een screening maakt onderdeel uit van deze sollicitatie procedure.

Reageren

Mocht je geïnteresseerd zijn in een leuke baan bij Thuiszorg Gezellig? stuur dan je cv en motivatie naar personeel@thuiszorggezellig.nl tav Berend Andringa.