Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Vacature Coach Verpleging en Verzorging

Thuiszorg Gezellig zoekt een Coach voor de Verpleging & Verzorging. Jij bent primair verantwoordelijk voor de Verpleging & Verzorging en het verder door ontwikkelen hiervan binnen Thuiszorg Gezellig. Jij voert tevens gesprekken met nieuwe medewerkers tezamen met de aanvoerder en bent samen met de aanvoerder dagelijks belast met het realiseren van de zorg die aan cliënten van Thuiszorg Gezellig geleverd wordt. Wij leveren thuiszorg met een sociaal karakter en werken in kleine (deels) zelfsturende teams. Kom jij ons team versterken?

Over ons

Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die verpleging en verzorging biedt aan cliënten die thuis wonen en zorg behoevend zijn. De visie van Thuiszorg Gezellig is specifiek geënt op thuiswonenden (extramuraal) en het zelfstandig wonen voor deze groep zo comfortabel mogelijk te maken. De missie van Thuiszorg Gezellig is het tegen gaan van vereenzaming, dit is ook dé reden waarom de huidige initiatiefnemers Thuiszorg Gezellig zijn begonnen.

Wij zijn op zoek naar een Coach die dezelfde visie en missie nastreeft, enthousiast te werk gaat en zich als een vis in het water voelt bij een bedrijf met korte lijnen en een sociale bedrijfscultuur.

Arbeidsvoorwaarden

  • Contracturen minimaal 16, maximaal 32 uren
  • Contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren de mogelijkheid tot onbepaalde tijd

Functie eisen

  • Diploma: minimaal HBO Verpleegkundige niveau 5
  • Kennis van, en bekwaam zijn in, het indiceren binnen de ZVW
  • Kennis van Nedap Planning en Nedap Ons Administratie
  • Kennis van de sociale kaart waar Thuiszorg Gezellig actief is
  • Het meebrengen van een netwerk omtrent V&V dienstverlening is een pré

Screening

Een screening maakt onderdeel uit van deze sollicitatie procedure.

Reageren

Mocht je geïnteresseerd zijn in een leuke baan bij Thuiszorg Gezellig? stuur dan je cv en motivatie naar personeel@thuiszorggezellig.nl tav Berend Andringa.