Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Verpleging en verzorging

Thuiszorg Gezellig biedt hulp en ondersteuning bij uw persoonlijke en verpleegkundige zorg, met als doel u zo comfortabel en zelfstandig mogelijk te verzorgen in uw eigen omgeving. Denk hierbij aan ondersteuning bij het wassen, douchen en kleden. Ondersteuning bij medicatie, wondzorg of verpleegkundige zorg. 

Sociaal karakter

Wij leveren zorg met een sociaal karakter. Wij werken in kleine zelfstandige teams zodat u vertrouwde gezichten ziet. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij hebben geen wachtlijst en leveren zorg zonder dat u lid hoeft te zijn. Daarnaast werken wij altijd samen met de bij u betrokken disciplines. Denk hierbij aan uw huisarts, specialist, fysiotherapeut en eventuele mantelzorgers.

Zorgbehoeftebepaling (indicatie)

Om voor verpleegkundige zorg in aanmerking te komen, heeft u een indicatie van de wijkverpleegkundige nodig. De wijkverpleegkundigen zijn geschoold in indiceren en kunnen bepalen wat u aan zorg nodig heeft. De indicatie kunt u zelf aanvragen, maar u kunt hiervoor ook contact opnemen met de wijkverpleegkundige van Thuiszorg Gezellig.

Vergoeding

Wijkverpleging valt per 1 januari 2015 in het basispakket van uw zorgverzekeraar.  U hoeft geen eigen bijdrage te betalen en er geldt geen eigen risico voor. Thuiszorg Gezellig heeft voor het leveren van wijkverpleging met een aantal grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Voor aanvullende hulp kunt u uw zorgverzekeraar vragen wat in er wel en niet vergoed wordt.

Indien u een persoonsgebonden budget hebt, of zorg particulier wilt inkopen, kunt u ook terecht bij Thuiszorg Gezellig.

Contact

Thuiszorg Gezellig helpt u graag met de verpleging. Thuiszorg Gezellig kan snel ondersteuning bieden die door u gewenst is. U kunt contact met ons opnemen via 085 - 040 90 74 of u kunt het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.