Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Persoonlijke verzorging

Thuiszorg Gezellig biedt persoonlijke verzorging aan zoals, hulp bij het opstaan, hulp bij het wassen/douchen en aankleden, hulp bij naar het toilet gaan en ondersteuning bij de maaltijd. Naast de verpleging en huishoudelijke ondersteuning kunt u als cliënt nu dus ook terecht bij Thuiszorg Gezellig voor de persoonlijke verzorging

Zorgbehoeftebepaling (indicatie)

Om voor verpleegkundige zorg in aanmerking te komen, heeft u een indicatie van de wijkverpleegkundige nodig. De wijkverpleegkundigen zijn geschoold in indiceren en kunnen bepalen wat u aan zorg nodig heeft. De indicatie kunt u zelf aanvragen, maar u kunt hiervoor ook contact opnemen met de wijkverpleegkundige van Thuiszorg Gezellig.

Vergoeding

Wijkverpleging valt per 1 januari 2015 in het basispakket van uw zorgverzekeraar.  U hoeft geen eigen bijdrage te betalen en er geldt geen eigen risico voor. Thuiszorg Gezellig heeft voor het leveren van wijkverpleging met een aantal grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Voor aanvullende hulp kunt u uw zorgverzekeraar vragen wat in er wel en niet vergoed wordt.

Indien u een persoonsgebonden budget hebt, of zorg particulier wilt inkopen, kunt u ook terecht bij Thuiszorg Gezellig.

Contact

Thuiszorg Gezellig helpt u graag met de persoonlijke verzorging. Thuiszorg Gezellig kan snel ondersteuning bieden die door u gewenst is. U kunt contact met ons opnemen via 085 - 040 90 74 of u kunt het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.