Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Wandelen, winkelen, kletsen

Een wandeling maken is een prettige bezigheid, zeker als het weer een beetje meewerkt. Voor sommige mensen, vaak gaat het om ouderen, kan het lastig zijn om voor zo’n wandeling gezelschap te vinden. Vrienden en bekenden zijn soms niet meer zo goed ter been, familieleden zoals de kinderen wonen vaak ver weg of hebben het druk. Thuiszorg Gezellig is dan voor u misschien wel een hele goede optie. Samen met één van onze medewerkers maakt u een gezellige wandeling door de frisse buitenlucht, en eventueel bezoekt u ondertussen nog wat winkels. Kortom, een zinvolle en gezonde besteding van uw tijd.

Wandelen en praten

Een gezamenlijke wandeling is een uitstekende manier om ondertussen lekker bij te kletsen over van alles en nog wat. Van serieuze zaken die u bezighouden tot het weer of de laatste ontwikkelingen, al lopend komen gesprekken vloeiend op gang. De medewerker van Thuiszorg Gezellig is geïnteresseerd in uw verhaal en vergezelt u graag tijdens het wandelen. U zal merken dat een gezonde wandeling u direct nieuwe energie geeft! 

Gezellig winkelen

Een wandeling waarbij gezellig gepraat kan worden is al leuk, maar u hebt uiteraard de vrijheid om de wandeling te onderbreken wanneer u dat maar wilt. Bijvoorbeeld wanneer u een leuk winkeltje tegenkomt waar u beslist even binnen moet gaan kijken. Dan gaat onze medewerker natuurlijk gewoon mee. Het zou zomaar kunnen dat u weer thuiskomt met een nieuwe aanwinst waar u tijden plezier van hebt. Wanneer u iemand bent die van wat meer structuur houdt kunt u vanzelfsprekend ook vooraf met ons afspreken welke winkels u wilt gaan bezoeken. Dan wandelen we daar gewoon heen. 

Naast gezellig wandelen bieden wij ook ondersteuning in het huishouden. Denk hierbij aan samen boodschappen doen, samen eten koken en samen kleding wassen. De huishoudelijke klusjes worden geklaard op een gezellige en ontspannende manier. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.