Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Schoonmaken en een goed gesprek

U bent een vitale oudere die ondanks uw iets gevorderde leeftijd nog steeds op zelfstandig woont. Veel klusjes in het huishouden kan u prima zelf af, hoewel u bij het schoonmaken van uw woning soms wel wat hulp kunt gebruiken. Toch mist u soms iemand om een gesprek mee te voeren. Gewoon even gezellig kletsen, of even uw hart luchten. In dat geval kunt u via ons twee vliegen in één klap slaan. Thuishulp Gezellig steekt waar nodig een handje toe tijdens de schoonmaak, maar bovenal kunt u genieten van het gezelschap van één van onze medewerkers. Want een huis is nu eenmaal sneller aan kant als vier handen het werk doen, en gezamenlijk een bak koffie of een kop thee drinken na gedane arbeid is een stuk gezelliger dan alleen.

U hebt de schoonmaakregie

Thuiszorg Gezellig heeft een manier van werken die je niet veel ziet bij thuishulporganisaties. Bij ons gaat het niet om het zo snel mogelijk afhandelen van de schoonmaak, wij laten de klant in zijn waarde. We zien u niet als een hulpbehoevende oudere die het allemaal zelf niet meer aan kan, maar als een zelfstandige senior die zelf de regie over het leven in handen heeft. Wanneer wij u helpen met schoonmaken bepaalt u dan ook wat en hoe de klus wordt geklaard. U geeft zelf aan welke kamers aan kant moeten, en samen gaan we aan de slag. 

Werken en praten

Een mens is een sociaal wezen. Samen schoonmaken met een medewerker van Thuiszorg Gezellig is dan ook zeker niet alleen maar stug doorwerken. Er is voldoende tijd om een goed gesprek te voeren of gewoon gezellig te babbelen. Een versnapering in de vorm van koffie of thee gaat er natuurlijk altijd in, dat praat ook gemakkelijk. Naast hulp bij schoonmaken bieden wij ook hulp bij het doen van de boodschappen, begeleiding bij het wassen van kleding en bij het eten koken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.