Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Boodschappen doen en keuvelen

Dat u als oudere de meeste zaken nog prima zelf kunt regelen betekent natuurlijk niet dat u soms niet een extra handje kunt gebruiken. Neem nu het doen van de dagelijkse boodschappen. Het zeulen van zware boodschappentassen bezorgt zelfs de meest getrainde atleet nog spierpijn. Dat extra handje tijdens het doen van de boodschappen biedt Thuiszorg Gezellig u graag aan. Maar minstens zo belangrijk vinden wij het sociale aspect. Misschien is uw vrienden- en kennissenkring wel niet meer zo uitgebreid als vroeger. Om te voorkomen dat de paar zinnen die u wisselt met de caissière het hoogtepunt van de dag vormen helpen de medewerkers van Thuiszorg Gezellig u niet alleen tijdens het doen van de boodschappen, onderweg gezellig keuvelen is een doel op zich.

Samen maken we het lijstje

Boodschappen doen begint natuurlijk met het maken van een boodschappenlijstje. Aan de keukentafel of op de bank bedenkt u samen met de thuishulp wat er op het menu komt te staan. Bent u er uit, dan gaat u samen met de thuishulp naar de winkel en doet u de inkopen. Lekker kletsen, terwijl u ook nog een nuttige taak uitvoert. Op die manier komt u op een eenvoudige manier onder de mensen, en er is altijd iemand die hoort wat u te vertellen hebt.  

Hoe was uw dag?

Bij Thuishulp Gezellig verbinden wij samen met u het nuttige met het aangename. De boodschappen worden samen gedaan, u hoeft nooit boven uw macht met tassen te sjouwen en ondertussen is er ruim de tijd om de dag of de week door te nemen. Dat is voor u gezellig, maar voor ons ook. Naast samen boodschappen doen, kunnen wij u ook hulp aanbieden bij het eten koken. U maakt samen met de medewerker van Thuishulp Gezellig een lekkere maaltijd die jullie samen nuttigen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.