Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Samen kleding wassen en kletsen

De was doen is waarschijnlijk niet direct uw grootste hobby. Zeker wanneer u als vitale oudere op een dag niet zoveel aanspraak hebt is het wassen van kleding typisch zo’n klusje waar u als een berg tegen op kunt zien. Wat zou het dan prettig zijn om samen met iemand anders dit klusje uit te voeren. Gezelligheid kent immers geen tijd.

Gezellig kleding wassen

Wanneer u contact opneemt met Thuishulp Gezellig bewijzen wij graag dat kleding wassen samen met één van onze medewerkers ontzettend gezellig kan zijn. Samen met u zorgen we dat de kleding keurig gewassen wordt en ondertussen kan er over van alles en nog wat gekletst worden. Op die manier heeft u wat aanspraak en wordt een noodzakelijk huishoudelijk klusje zo geklaard. Natuurlijk helpen we u in één moeite met het strijken van de was. Gezelligheid staat zoals altijd voorop.

Krachtige oudere

Wij zien onze klanten als krachtige mensen die het ouder worden met open vizier tegemoet treden. Bij het huishouden kan een klein beetje hulp dan soms gewenst zijn. op die manier gaan we ook te werk als er een was moet worden gedraaid of gestreken. Het belangrijkste voor elk mens is een goed sociaal contact essentieel, en juist het onderhouden van die contacten kan lastiger worden naarmate uw leefwereld iets kleiner wordt. Het belangrijkste wat wij u daarom bieden is iemand die luistert. Dan kan het gaan over diepe onderwerpen, maar net zo goed over iets luchtigs. Uiteindelijk maken we er samen met u gewoon een gezellig uurtje van waarbij natuurlijk ook tijd is voor een lekker kopje koffie of thee. Eigenlijk is het zo dat wij u niet alleen iets bieden, u geeft zelf ook iets terug. Gezelligheid of een goed gesprek komt immers van twee kanten! 

Naast de begeleiding bij het kleding wassen, bieden wij ook begeleiding bij het eten koken. Daarnaast kunt u ook onze hulp inschakelen bij het het doen van boodschappen en bij het schoonmaken van uw woning. Wilt u meer informatie over de verschillende diensten? Neem dan contact met ons op.