Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Samen koken en keuvelen

Misschien begint u te merken dat u steeds meer moeite krijgt om elke dag uw eigen potje te moeten koken. U wordt er niet jonger op, en echt gezellig is het ook niet om dag na dag alleen in de keuken te moeten staan. Iemand die u helpt, maar vooral iemand waar u een goed en gezellig gesprek mee kunt voeren. Koken en keuvelen dus, dat is wat Thuishulp Gezellig biedt.

Gezellig gezelschap

Bent u een oudere die nog volop in het leven staat, maar merkt u dat er in uw omgeving steeds meer mensen weg beginnen te vallen? Er zijn allerlei manieren om uw sociale kring te vernieuwen of uit te breiden. Ondertussen moet u natuurlijk wel uw huishouden op orde houden, iets dat met het verstrijken van de jaren ook niet makkelijker wordt. De vraag is dan vanzelfsprekend hoe u die combinatie vorm moet gaan geven. Misschien is het helemaal geen slecht idee om eens contact op te nemen met Thuishulp Gezellig. Wij zijn actief in de provincie Overijssel en bij ons staat het persoonlijk contact altijd voorop.

De thuishulp die wij u bieden gaat uit van uw eigen kracht. Waar nodig bieden wij ondersteuning, maar vooral bieden wij een luisterend oor; iemand waarbij u uw verhaal kwijt kunt of gewoon kunt babbelen over koetjes en kalfjes.

Gezellig koken

Koken en keuvelen: u zorgt zelf dat de ingrediënten aanwezig zijn en samen met de medewerker van Thuishulp Gezellig maakt u een lekkere maaltijd klaar die gezamenlijk wordt genuttigd. De maaltijd is bij uitstek het moment om de dag door te nemen. Heeft u hulp nodig bij het doen van de boodschappen? Ook dan kunnen wij u ondersteuning bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.