Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Ik zoek thuishulp

Wanneer u een zelfstandig wonende oudere bent die af en toe wel wat hulp kan gebruiken staat Thuiszorg Gezellig graag voor u klaar. Wat wij bieden naast een helpende hand, is vooral dat stukje gezelligheid dat niemand zou moeten missen. Samen de huishoudelijke klusjes doen, maar vooral gezellig keuvelen of serieus praten. Sociaal contact dus. Dat is in de huidige samenleving misschien niet zo vanzelfsprekend, en juist daarom is datgene wat Thuiszorg Gezellig u kan bieden ook zo uniek. Wij zien u niet als hulpbehoevend, maar als een mens met eigen wensen en eigen behoeften. Onze thuishulpen werken daarom vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect: vanuit onze mensvisie zouden we niet anders kunnen.

Gezelligheid én resultaat

Een gesprekspartner waar u gezellig een praatje kunt maken onder het genot van een kopje koffie of thee is zeer waardevol. Dat is wat Thuiszorg Gezellig u biedt. Daarnaast combineren we dit met het uitvoeren van huishoudelijke klusjes. U geeft aan waar we mee kunnen helpen en samen met u gaat onze thuishulp aan de slag. Op die manier worden de klusjes die gedaan moeten worden gedaan en ervaart u tegelijkertijd de gezelligheid van iemand om u heen.

De volgende huishoudelijke diensten kunt u bij ons afnemen:

Contact

Wanneer u denkt dat Thuiszorg Gezellig u kan bieden wat u nodig heeft aan hulp en gezelligheid moet u vooral niet aarzelen om contact met ons op te nemen. Voor een prijs die marktconform is helpen wij u bij het koken, het doen van de was, of het boodschappen doen. Zoekt u iemand die gezellig met u kan wandelen of winkelen dan is dat ook zo geregeld.