Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Hulp bij het aantrekken van steun- en compressiekousen

Heeft u hulp nodig bij het aantrekken van steun- en compressiekousen? Deze hulp kan Thuiszorg Gezellig u bieden. Wij hebben daarvoor speciaal opgeleide Kletskousen die u dagelijks helpen bij het aan- en uittrekken van de kousen. Daarnaast zijn wij voor u het aanspreekpunt wanneer u naast de hulp bij de kousen meer passende zorg nodig heeft. Onze medewerker kan dan samen met u kijken welke zorg nodig is om zo lang mogelijk comfortabel zelfstandig thuis te blijven wonen.

Kletskous

Onze medewerkers die u helpen bij het aan- en uittrekken van de kousen noemen wij Kletskousen. Onze Kletskousen zijn speciaal opgeleide medewerkers binnen Thuiszorg Gezellig. Onze Kletskousen hebben minimaal de opleiding Helpende niveau 2 behaald en zijn daarnaast erg gezellig. Naast het helpen bij het aantrekken en uittrekken van de steunkousen zijn deze kletskousen ook in voor een gezellig praatje.

Kosten

Er zijn voor u als cliënt geen extra kosten aan onze Kletskousen verbonden, wij declareren de gewerkte tijd bij uw zorgverzekeraar. Wij nemen de adminstratieve rompslomp voor u uit handen waardoor u direct gebruik kunt maken van onze Kletskousen. 

Kennismaken met onze Kletskous

Heeft u hulp nodig bij het aantrekken en uittrekken van uw steunkousen en bent u geïnteresseerd om kennis te maken met een van onze Kletskousen? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 040 90 74 of laat een bericht achter via het contactformulier.

 

Kletskous