Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke hulp

Indien u een indicatie heeft ontvangen van de WMO (Wet Maatschappelijke Onderteuning) afdeling van uw gemeente, kan Thuiszorg Gezellig u die huishoudelijke ondersteuning bieden die door u gewenst is. Samen met u stemmen wij uw behoeften af en maken we een plan van aanpak. Dit plan van aanpak (ondersteuningsplan) zal wekelijks worden uitgevoerd door onze thuishulpen. Onze thuishulpen werken vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect: wij leveren thuiszorg mét een sociaal karakter!

Schoon en leefbaar

Thuiszorg Gezellig biedt u praktische huishoudelijke ondersteuning mét een sociaal karakter. Gezellig een praatje maken onder het werken of naderhand onder het genot van een kopje koffie of thee en even de week doornemen is voor u zeer waardevol. Naast de gezelligheid dient de leefongeving natuurlijk schoon en leefbaar te zijn, hier helpen onze hulpen u dan ook mee en stemmen samen met u af waar de nood het hoogst is. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw leefomgeving schoon en leefbaar is, met net dat beetje gezelligheid.

Contact

Thuiszorg Gezellig is u graag van dienst bij het ondersteunen van de huishoudelijke klusjes. Wanneer u een geldige indicatie heeft ontvangen kan Thuiszorg Gezellig snel de ondersteuning bieden die door u gewenst is. U kunt contact met ons opnemen via 085 - 040 90 74 of u kunt het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.