Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Individuele begeleiding

Thuiszorg Gezellig biedt individuele begeleiding voor cliënten die hulp nodig hebben welke gericht is op het verbeteren, stabiliseren of behouden van de fysieke of geestelijke gezondheid. Het doel van de individuele begeleiding is het verbeteren of het behouden van de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt. Het uiteindelijke resultaat is het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt zelf en ervoor zorgen dat cliënt zorg kan dragen voor kinderen of huisgenoten die tot zijn of haar gezin behoren.

Type begeleiding 

Er zijn drie type individuele begeleiding te onderscheiden, wij onderscheiden de volgende:

 • Individuele begeleiding licht
 • Individuele begeleiding medium
 • Individuele begeleiding complex/gespecialiseerd

Thuiszorg Gezellig levert alle drie de vormen van begeleiding, wij werken met geschoold personeel die onze visie onderstrepen en ervaring hebben met de indicatie begeleiding. Wanneer u een indicatie heeft gekregen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via 085 - 040 90 74, wij komen dan op korte termijn bij u langs. Tevens kunt u bij de gemeente aangeven dat u de zorg wilt afnemen van Thuiszorg Gezellig.

Wat kunt u verwachten?

De medewerkers van Thuiszorg Gezellig hebben jarenlange ervaring op het gebied van Individuele begeleiding, wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren met als doel het verbeteren of het behouden van de zelfredzaamheid en participatie van u als cliënt.

 1. Cliënt begeleiden bij zijn of haar zelfredzaamheid
 2. Cliënt stimuleren bij zijn of haar participatie
 3. Ondersteuning bieden op het gebied van:
  • Het structureren van de huishouding
  • Een sociaal netwerk opbouwen
  • (Thuis)administratie bijhouden
  • Arbeidsparticipatie/dagbesteding
  • Zelfzorg en persoonlijk functioneren
 4. Ondersteuning bieden gericht op het verbeteren en behouden van de fysieke en geestelijke gezondheid van de cliënt
 5. Helpen bij het structureren van de post en het afhandelen van soortgelijke zaken
 6. Ondersteunen bij het verzorgen van de kinderen van het gezin bij uitval van de primaire verzorger(s)

Contact opnemen

Thuiszorg Gezellig is u graag van dienst met de individuele begeleiding. Wanneer u een indicatie Begeleiding licht, Begeleiding medium of Begeleiding complex heeft ontvangen kan Thuiszorg Gezellig snel de begeleiding bieden die door u gewenst is. U kunt contact met ons opnemen via 085 - 040 90 74 of u kunt het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.