Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Thuishulp in Hoogeveen

Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die thuishulp via de WMO en thuiszorg biedt in onder andere de regio Hoogeveen. Naast de ondersteuning bij het huishouden, schoonmaken of boodschappen doen, bieden wij ook een sociaal contact. Al onze medewerkers zijn mensen die gezelligheid belangrijk vinden en naast de noodzakelijke handjes, ook de tijd nemen om even met u te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Thuishulp via de WMO of via PGB

Naast de thuishulp die wij via de gemeente kunnen leveren, kunnen wij u ook begeleiden bij de aanvraag van uw persoonsgebonden budget, ook wel PGB genioemd, in Apeldoorn. Onze hulpen nemen met u de aanvraag door en samen met onze PGB specialist wordt deze ingediend bij de gemeente Apeldoorn. Thuiszorg Gezellig heeft inmiddels met vele gemeenten contact en daarom kunnen wij een PGB aanvraag snel indienen.

Contact opnemen

Vindt u het fijn dat een hulp naast het helpen met schoonmaken, wassen en boodschappen doen ook tijd heeft voor een goed gesprek? Dan is Thuishulp Gezellig wellicht iets voor u. Neem gerust vrjiblijvend contact met ons op. Dan kom onze hulp in Hoogeveen graag bij u langs om kennis met u te maken.