Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Kunt u wel wat hulp in de huishouding, hulp bij het schoonmaken of hulp bij boodschappen doen gebruiken? Dan is Thuiszorg Gezellig wellicht iets voor u. Wij zijn een thuiszorg organisatie die thuishulp via de WMO en thuiszorg biedt in onder andere de regio Apeldoorn. Naast de noodzakelijk handjes, bieden wij ook een sociaal contact, of zoals wij dat noemen: Gezelligheid. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet meer vanzelfsprekend is in deze tijd. Onze hulpen zijn juist die mensen die ook die gezelligheid belangrijk vinden in Apeldoorn. Deze gezelligheid zit daarom in onze DNA, en wij verbinden dan ook onze naam hieraan.

PGB vergoeding Apeldoorn

Naast de gezelligheid die wij meebrengen kunnen wij u ook begeleiden bij de aanvraag van uw persoonsgebonden budget, ook wel PGB genioemd, in Apeldoorn. Onze hulpen nemen met u de aanvraag door en samen met onze PGB specialist wordt deze ingediend bij de gemeente Apeldoorn. Thuiszorg Gezellig heeft inmiddels met vele gemeenten contact en daarom kunnen wij een PGB aanvraag snel indienen.

Gezelligheid voorop

Gezelligheid zit in ons DNA, hier selecteren wij onze hulpen zorgvuldig op. Maar onze hulpen zijn ook doeners. De handen uit de mouwen steken en gezelligheid gaat daarom bij ons wel degelijk samen. Maar wat als het niet gezellig is zult u denken, dan kunt u gerust wisselen van hulp of zelfs naar een andere zorgverlener overstappen. Dit noemen wij onze gezelligheidsgarantie. Natuurlijk willen we dit niet en zullen we er alles aan doen om u als cliënt te behouden in Apeldoorn. Onze garantie gaat zelfs nog wat verder, de eerste maand kunt u namelijk in de regio Apeldoorn gratis een uur per week gebruik maken van een van onze thuishulpen.

Contact opnemen

Bent u iemand die wel wat hulp in de huishouding kan gebruiken? Of wat hulp bij het schoonmaken, wassen of de boodschappen doen? Maar wilt u bovenal dat het gezellig is als de hulp langskomt, net zoals vroeger? Dan is Thuishulp Gezellig Apeldoorn misschien wel iets voor u. Wilt u eens met ons kennismaken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze hulp in Apeldoorn komt dan graag eens langs om kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee.