Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Thuiszorg Gezellig maakt zich hard voor Movember

Laat je snor een maand staan voor het goede doel!

Movember - De maand november staat elk jaar in het teken van de gezondheid van de man. Ook bij Thuiszorg Gezellig zetten wij ons in voor Movember. De medewerkers op kantoor hebben de oprichters van Thuiszorg Gezellig overgehaald om mee te doen. Ze beginnen met een 'schone lij', dat wil zeggen dat ze glad geschoren de maand november in gaan. Gedurende de maand laten zij hun snor staan voor het goede doel. Het goede doel zet zich onder andere in voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker.

Hieronder zien jullie een foto met de mogelijke uitkomst na een maand. Willen jullie de heren aan het einde van november ook zien met volle snor? Doneer dan nu op onderstaand rekeningnummer, of kom het langsbrengen in onze donatiepot aan de Vechtstraat 41 te Zwolle. Dan kun je gelijk ons nieuwe pand bewonderen en de snorren van de heren. Aan het einde van de maand zullen we alle doneteurs op ludieke wijze bedanken voor de donatie.

Doneer op:
Thuiszorg Gezellig
NL65 RABO 0311 4006 04 (onder vermelding van: Movember Thuiszorg Gezellig)
 

Gezondheid van de man

Volgens de Movember Foundation verkeren jouw vader, partner, broer of vriend in een gezondheidscrisis waar niet over wordt gepraat, ze overlijden veel te jong aan bijvoorbeeld prostaatkanker, teelbalkanker of mentale gezondheidsproblemen. Mannen overlijden gemiddeld zo'n 6 jaar eerder dan vrouwen. Door je snor te laten staan herrinner je anderen en jezelf er aan hoe belangrijk de gezondheid van de man is. Ga voor een klassieke snor, creeer de beroemde iconische snor het maakt niet uit. Movember wil in 2030 het aantal mannen dat jong overlijd met 25% verlagen.