Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Gezellige thuiszorg met maaltijdservice

APELDOORN – Totaal ontzorgen van de cliënt, dat is waar Thuishulp Gezellig en maaltijdservice Van Der Weijden zich hard voor maken. Samen bieden zij een nog completer zorgpakket aan. Waar mogelijk wordt er een deel van de week samen met de cliënt gekookt door Thuishulp Gezellig en de maaltijd wordt het andere deel van de week verzorgd door Van Der Weijden.

Thuishulp Gezellig is inmiddels anderhalf jaar bezig en heeft in Apeldoorn 360 cliënten en 60 medewerkers. Deze cliënten krijgen nu de kans om de maaltijd te laten verzorgen door Van Der Weijden. Dit kan voor elke dag, een paar dagen of slechts één dag per week met een aantrekkelijke korting. Van Der Weijde maakt zes dagen per week 250 vers gekookte maaltijden.

Servicegericht

Thuishulp Gezellig biedt al het kook-concept aan. De thuishulp kookt dan alleen of samen met de cliënt. Daarnaast is het nu mogelijk de maaltijdservice in te kopen. Van Der Weijde en Thuishulp Gezellig gaan erg ver in servicegerichtheid. Zo heeft Van Der Weijde een klant die slechts één aardappel wil, één lepel groente en een stuk vlees. De maaltijd wordt met veel zorg bereidt en er wordt rekening gehouden met alle wensen en behoeften van de klant.

 

Vereenzaming

Beide organisaties merken op dat ouderen steeds verder vereenzamen naarmate ze afhankelijk worden van zorg. Ouderen kunnen niet alles meer zelf, kinderen wonen ver weg. Vaak is het praatje met de hulp of de bezorger van de maaltijd het enige sociale contact.

Einde persbericht

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thuishulp Gezellig

Telefoon: 085 – 040 90 74