Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Heeft u een brief gekregen van de gemeente Apeldoorn inzake keuze nieuwe zorg aanbieder?

Dan kan het zijn dat u, of uw vader/moeder, op dit moment hulp ontvangt en deze hulp er per 1 juni mee op houdt. De gemeente Apeldoorn vraagt u daarom een keuze voor een nieuwe zorg aanbieder te maken. Als u voor 13 mei een keuze maakt bent u zeker van huishoudelijke ondersteuning in de gemeente Apeldoorn vanaf 1 juni 2016. 

Overstapservice

U, of uw vader/moeder, kan ook kiezen voor Thuishulp Gezellig. Wij zijn een jonge frisse organisatie met korte lijntjes. Bij ons staat de cliënt centraal, dit vertalen wij in onze unieke gezelligheidsgarantie. Dit houdt simpelweg in dat er een klik moet zijn tussen de cliënt en de hulp. Als die er niet is, zorgen wij voor een andere hulp. Wij bieden daarom een vrijblijvende overstapservice aan, bel 085 - 040 90 74 en wij regelen samen met u de overstap naar Thuishulp Gezellig, thuishulp én ouderwetse gezelligheid!

Spreekt onze visie u, of uw moeder/vader, aan of heeft u nog vragen aan ons, neem dan gerust contact op via 085 - 040 90 74 of mail ons op info@thuishulpgezellig.nl.

 

Het Thuishulp Gezellig team