Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Recente nieuwsberichten

 • Banen bijeenkomst Thuiszorg Gezellig

  Zoek jij een baan in de thuiszorg waar nog echt aandacht en tijd is voor cliënten? Waar je werkt in je eigen buurt? En je eigen werktijden kunt bepalen? Kom dan naar de banen bijeenkomst van Thuiszorg Gezellig.

 • Ouderendag de Wolden 2018

  Zaterdag 6 oktober was het Ouderendag in de Wolden. Thuiszorg Gezellig en gemeente de Wolden hebben de handen ineen gesloten om deze dag mogelijk te maken. Lees meer...

 • Eerste medewerkers eervol met pensioen

  We zijn trots, trots dat we twee betrokken medewerkers kunnen feliciteren met hun pensioen. Beide dames zijn na jaren hard werken bij Verian overgestapt naar Thuiszorg Gezellig. Vanaf 2016 hebben zij zich ingezet voor hun clienten en daar zijn we erg blij mee. Lees meer...

 • Informatie middag Thuishulpen Brummen/Eerbeek op 13 juni

  BRUMMEN/ EERBEEK: op woensdag 13 juni 2018 om 15.00h start de informatie middag in de Concordia te Brummen voor huishoudelijke hulpen die graag vanaf 1 juli 2018 werkzaam willen blijven bij hun vaste cliënten. Kom gerust langs om kennis te maken met Thuiszorg Gezellig. Lees meer...

 • Thuiszorg Gezellig maakt zich hard voor Movember

  Movember - De maand november staat elk jaar in het teken van de gezondheid van de man. Ook bij Thuiszorg Gezellig zetten wij ons in voor Movember. De medewerkers op kantoor hebben de oprichters van Thuiszorg Gezellig overgehaald om mee te doen.

 • Oprichters thuiszorg gezellig in de schoolbanken

  Om de client zo goed mogelijk te woord te kunnen staan, moeten de medewerkers op kantoor ondervinden waar ze over praten. Hier horen de oprichters van Thuiszorg Gezellig ook bij. Zij ondergingen de scholing voor het aan- en uittrekken van de steun- en compressiekousen.

 • Thuiszorg Gezellig is verhuisd!

  ZWOLLE - Thuiszorg Gezellig is per 13 oktober 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Vechtstraat 41, 8021AS te Zwolle.

 • Thuiszorg Gezellig behaalt HKZ certificaat!

  Op dinsdag 25 juli 2017 heeft Thuiszorg Gezellig het HKZ certificaat behaald.

 • Inloopavond personeel/clienten Kletskous!

  Wij nodigen hierbij potentiele medewerkers en cliënten graag uit voor de inloopavond voor Kletskous (hulp bij aantrekken steunkousen) in de regio Zwolle op woensdag 26 juli 2017!

Oudere nieuwsberichten