Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Ik ben op zoek naar huishoudelijke hulp

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn, Deventer of Hoogeveen, dan bent u bij thuishulp gezellig aan het juiste adres. Wij helpen u bij de huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, schoonmaken, koken of simpelweg even de was doen. Wij zijn een thuiszorg organisatie die thuishulp biedt in de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding voor thuishulp?

Wanneer u zelf niet meer (een aantal) huishoudelijke taken kunt uitvoeren, en in uw nabije omgeving is er niemand in staat om u een handje te helpen, is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van de thuishulp of thuiszorg die u inkoopt. Dit wordt ook wel het persoonsgebonden budget genoemd. Kunt u wel een handje gebruiken in de huishouding? Dan komen wij graag langs om eens nader kennis te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Thuiszorg Gezellig is anders

Wij zijn een thuishulp organisatie die net even anders is dan anders. Wij helpen en ondersteunen u graag bij de dagelijkse gang van zaken, de huishoudelijke klusjes die uitgevoerd moeten worden en alles wat daarbij komt kijken. Maar het verschil bij ons is dat dit niet ten koste gaat van de gezelligheid. Wij helpen u bij het schoonmaken, wassen van uw kleding en/of de boodschappen doen en wij brengen gezelligheid. Dat sociale aspect zit in ons DNA, en in de DNA van onze thuishulpen. Bent u benieuwd waar wij u bij kunnen helpen en vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor de huishoudelijke hulp? Neem dan gerust contact met ons op en wij gaan samen met u de mogelijkheden bekijken.