Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke hulp op maat

Thuiszorg Gezellig is een kleine thuiszorg organisatie die thuishulp verricht in onder andere de regio Zwolle. Wij bieden thuishulp aan in de vorm van schoonmaken, boodschappen doen of koken. Alleen staat bij ons niet de hulp centraal, maar juist het sociale aspect van thuiszorg. Het gezellige kopje koffie of thee is iets waar onze hulpen juist wel tijd voor hebben, het is iets wat in onze naam en daarmee in onze dna is verweven.

PGB vergoeding Zwolle

Ook bij het aanvragen van een vergoeding voor de thuishulp activiteiten en diensten staan wij u bij. Onze hulpen nemen met u de aanvraag door en samen met onze PGB specialist wordt deze ingediend bij de gemeente Zwolle. Thuiszorg Gezellig heeft inmiddels met vele gemeenten contact en daarom kunnen wij een PGB aanvraag snel indienen.

Thuishulp mét een sociaal karakter

Gezelligheid zit in onze naam, hier selecteren wij dan ook zorgvuldig onze hulpen op. Als het onverhoopt niet gezellig is met een van onze thuishulpen, door bijvoorbeeld het missen van een persoonlijke klik, is er altijd de mogelijkheid om van hulp te wisselen of zelfs een andere zorgverlener te kiezen. Dat noemen wij onze gezelligheidsgarantie. Deze garantie gaat zelfs nog wat verder, de eerste maand kunt u namelijk in de regio Zwolle gratis een uur per week gebruik maken van een van onze thuishulpen.

Contact opnemen

Bent u iemand die wel wat hulp in de huishouding in Zwolle kan gebruiken? Of wat hulp bij het schoonmaken, hulp bij het wassen of hulp bij boodschappen doen? Of kent u iemand die wel een handje extra kan gebruiken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze hulp in Zwolle komt dan graag eens langs om kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee.