Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Ik ben op zoek naar huishoudelijke hulp in Meppel

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp of hulp bij het huishouden in de omgeving van Meppel, dan is Thuishulp Gezellig wellicht iets voor u. Thuishulp Gezellig is een thuiszorg organisatie in Meppel die thuishulp biedt aan voornamelijk ouderen in de regio Meppel. Wij bedienen cliënten in vele wijken in Meppel maar ook in verschillende dorpen rondom Meppel zoals Ruinerwold, Giethoorn etc.

Thuishulp Gezellig, gezelligheid zit in ons dna

Wij zijn niet zomaar een thuishulp of thuiszorg organisatie. Wij zijn een organisatie waarbij de gezelligheid in ons DNA zit verweven. Wij vinden dat thuishulp namelijk ook gezellig kan zijn. Uiteraard steken wij de handen uit de mouwen en ontlasten wij u bij uw huishoudelijke klusjes zoals het schoonmaken, boodschappen doen, koken of simpelweg even de was doen. Dit doen wij echter met het nodige enthousiasme, en wij nemen even de tijd voor een kop koffie. Dit kost ons maar 5 minuten, maar zorgt bij onze cliënten wel voor dat kleine beetje gezelligheid wat nodig wordt gemist.

PGB vergoeding in Meppel

Onze diensten vallen onder de persoongebonden budget vergoeding. Wij hebben nauw contact met de wmo afdeling van uw gemeenten en kunnen daarom altijd u bij uw aanvraag begeleiden en samen met u nagaan of u in aanmerking komt voor vergoeding van onze hulp.

Contact opnemen

Is thuishulp of thuiszorg met net dat beetje gezelligheid ook iets voor u en wilt u eens vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze hulp in Meppel komt dan graag eens langs om kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee.