Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke hulp gemeente Voorst

Samen met de gemeente wil Thuiszorg Gezellig ook in de gemeente Voorst die huishoudelijke ondersteuning bieden die op dat moment gewenst is. Samen met u maken we een plan van aanpak op basis van uw behoeften. Dit plan van aanpak (ondersteuningsplan) zal iedere week worden uitgevoerd door onze thuishulpen. Deze medewerkers van Thuiszorg Gezellig onderstrepen de visie van Thuiszorg gezellig, komen uit de regio, zijn woonachtig in de (omliggende) dorpen en weten wat er in de regio speelt. 

Aanmelden bij Thuiszorg Gezellig

Wanneer u een geldige indicatie heeft ontvangen kan Thuiszorg Gezellig u snel de onderstuening bieden door door u gewenst is. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Thuiszorg Gezellig via 085 - 040 90 74. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de gemeente Voorst via 0571 - 27 99 11.

Contact opnemen

Bent u woonachtig in de gemeente Voorst en kunt u wel wat hulp bij het schoonmaken, wassen of de booschappen gebruiken?  Maar wilt u bovenal dat het gezellig is als de hulp langskomt, net zoals vroeger? Dan is Thuiszorg Gezellig Voorst misschien wel iets voor u. Wilt u eens met ons kennismaken? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerker komt dan graag eens langs om kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee. 

Aanvullende informatie:

Gemeente Voorst: 0571 - 745 111 of bezoek de website

Thuiszorg Gezellig: 085 - 040 90 74