Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke ondersteuning Brummen en Eerbeek

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in de gemeente Brummen en Eerbeek? Vanaf 1 januari 2017 levert Thuiszorg Gezellig in samenwerking met de gemeente en collega zorg ondernemingen ook in de gemeente Brummen en Eerbeek praktische huishoudelijke ondersteuning met een sociaal karakter. Onze medewerkers wonen allemaal in de regio en hechten veel waarde aan de visie van Thuiszorg Gezellig. Wij stemmen samen met u af welke klussen gedaan moeten worden en zorgen ervoor dat uw woning schoon en leefbaar is, met net dat beetje gezelligheid. 

Aanvraag via Team Voor Elkaar

U kunt huishoudelijke ondersteuning aanvragen door rechtstreeks te bellen naar Thuiszorg Gezellig of door te bellen met het Team Voor Elkaar van de gemeente Brummen. Met een telefoontje naar het Team voor Elkaar (0575-568 568) is de aanmelding geregeld en komt een van onze medewerkers zo snel mogelijk bij u langs om onder het genot van een kopje koffie of thee kennis met u te maken. 

Contact opnemen

Vindt u het ook zo jammer dat het sociale aspect tegenwoordig ver te zoeken is in de thuiszorg? Bij Thuiszorg Gezellig focussen we ons met onze thuiszorg juist op dit sociale aspect. Daarom zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat er naast het schoonmaken, wassen of boodschappen doen voldoende tijd is voor een gezellige babbel onder het genot van een kop koffie of thee. Wilt u meer informatie of kennismaken met een van onze medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Aanvullende informatie:

Team Voor Elkaar: website of via 0575 - 568 568

Thuiszorg Gezellig: 085 - 040 90 74