Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke hulp gemeente Heerde

Vanaf 1 januari 2017 levert Thuiszorg Gezellig ook huishoudelijke ondersteuning in de regio Heerde en omstreken. Samen met de gemeente en collega zorg ondernemingen wil Thuiszorg Gezellig die ondersteuning bieden die op dat moment gewenst is. De medewerkers van Thuiszorg Gezellig onderstrepen de visie van Thuiszorg Gezellig, komen uit de regio en zijn woonachtig in de (omliggende) dorpen en weten wat er in de regio speelt. 

Aanmelden bij Thuiszorg Gezellig

Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke ondersteuning kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met Thuiszorg Gezellig. Een telefoontje naar 085 - 040 90 74 en de huishoudelijke ondersteuning van Thuiszorg Gezellig is een feit. Onze medewerker komt dan zo spoedig als mogelijk met u kennismaken om te kijken of er een goede klik is.

Eigen Bijdrage bedraagt €6,50 per uur (2018)

De eigen bijdrage bij Thuiszorg Gezellig is €6,50 per uur (2018) in de gemeente Heerde. Wij zullen dit bedrag per 4 weken bij u in rekening brengen via een machtiging middels automatische incasso. Heeft u vragen over de eigen bijdrage, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor.

Contact opnemen

Bij Thuiszorg Gezellig laten onze medewerkers u in uw waarde en zien ze u als een zelfstandige senior die zelf de regie over het leven in handen heeft. Wanneer wij u komen helpen bepaalt u dan ook welke klus wordt geklaard en hoe dit wordt gedaan. Daarnaast is er tijdens en na het schoonmaken, het wassen van kleding of boodschappen doen alle ruimte om even gezellig te kletsen of om uw hart te luchten.Dat is niet alleen gezellig voor u, maar ook voor ons!  Wilt u eens kennismaken met een van onze medewerker om te kijken of er een klik is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Aanvullende informatie:

Gemeente Heerde: Link op de website gemeente Heerde

Thuiszorg Gezellig: 085 - 040 90 74