Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Ik zoek huishoudelijke hulp in Deventer

Thuishulp Gezellig biedt een steun in de rug bij veel huishoudelijke klusjes. Wij zijn een thuiszorg organisatie die u ondersteunt bij huishoudelijke taken die u zelf niet meer kunt uitvoeren, om welke reden dan ook. Thuishulp Gezellig is echter geen gewone thuishulp organisatie, bij ons staat de gezelligheid namelijk centraal. Onze thuishulpen zijn sociale mensen die net als u een gezellig kopje koffie of thee drinken ook belangrijk vinden. Even de dag of de week doornemen of simpelweg even het actuele nieuws bespreken, het lijkt zo vanzelfsprekend. Echter, in het huidige zorglandschap is dat helaas niet het geval. Wel bij ons, wij bieden thuishulp waarbij het sociale aspect centraal staat. 

Deventer en PGB vergoeding

Onze hulpen helpen u ook bij het invullen van de Persoonsgebonden Budgt, oftwel PGB, papieren. Soms heeft u recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van de zorg en de hulp die u inhuurt. Hier helpen wij u bij. Onze hulpen nemen met u de aanvraag door en samen met onze PGB specialist wordt deze ingediend bij de gemeente Deventer. Wij hebben met vele gemeente contact inzake de PGB aanvraag en kunnen daarom uw aanvraag snel indienen.

Gezelligheid voorop

Gezelligheid zit in onze naam, en daar ook in onze DNA. Wij beiden thuishulp waarbij juist die gezelligheid een hele belangrijke rol speelt. Dit sociale aspect wordt volledig onderschreven door onze hulpen, dit is zelfs vaak de reden waarom onze hulpen bij ons werkzaam zijn. Het kan natuurlijk verkeren dat het niet gezellig is met een van onze thuishulpen, natuurlijk de huishoudelijke taken worden goed uitgevoerd maar u mist de gezelligheid. Dan hebben wij de gezelligheidsgarantie, u kunt desgewenst wisselen van hulp, en mocht u helemaal niet tevreden zijn dan kunt u zelfs wisselen van zorg verlener. Dat is onze visie, en daar staan wij voor.

Contact opnemen

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Of kent u iemand die wel wat hulp in de huishouding kan gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het schoonmaken, wassen of de boodschappen doen. Onze hulp in Deventer komt dan graag eens langs om kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee.