Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Huishoudelijke Hulp Almere

Heeft u een indicatie ontvangen van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) afdeling van uw gemeente? Dan kan Thuiszorg Gezellig u die huishoudelijke ondersteuning bieden die gewenst is. Wij bieden u praktische huishoudelijke ondersteuning met een sociaal karakter. Al onze medewerkers hechten veel waarde aan de visie van Thuiszorg Gezellig en werken vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect. Daarnaast komen al onze medewerkers uit Almere zelf of zijn ze woonachtig in de (omliggende dorpen). Hierdoor weten ze precies wat er in de regio speelt. 

Aanmelden bij Thuiszorg Gezellig

Komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp? Dan hoeft u alleen maar een telefoontje te plegen naar 085 - 040 90 74.  Onze medewerker komt dan zo spoedig mogelijk met u kennismaken om te kijken of er een goede klik is. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het WMO loket van de gemeente Almere of met de sociale wijkteams.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een huishoudelijk hulp die naast het schoonmaken, wassen en boodschappen doen ook nog voldoende tijd heeft voor een goed gesprek? Dan bent u bij Thuiszorg Gezellig Almere en omstreken aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben naast een oog voor de zorg inhoudelijke kant ook oog voor het sociale karakter van thuiszorg. Wilt u eens met een van onze medewerkers kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Aanvullende informatie:

Sociale wijkteams Almere: Website sociale wijkteams

Thuiszorg Gezellig: 085 - 040 90 74