Pagina wordt geladen ...
Thuiszorg met een sociaal karakter

Gezellige Thuiszorg met een dagverse maaltijd

Totaal ontzorgen van de cliënt, dat is waar Thuiszorg Gezellig zich hard voor maakt. Thuiszorg Gezellig biedt een nog completer zorgpakket aan met als mooie toevoeging de maaltijdservice. Thuiszorg Gezellig is inmiddels drie jaar bezig en heeft ruim 600 cliënten en 170 medewerkers in dienst. Deze cliënten krijgen nu de kans om de maaltijd te laten verzorgen door een partner van Thuiszorg Gezellig via Thuiszorg Gezellig. Dit kan voor elke dag, een paar dagen of slechts één dag per week.
 

Dagverse maaltijden

Thuiszorg Gezellig biedt een kook-concept aan. De thuishulp kookt dan alleen of samen met de cliënt. Daarnaast is het nu mogelijk de maaltijdservice in te kopen. De maaltijden die de client inkoopt zijn dagverse maatldijen die worden bereidt door MenuService Van Der Weijden. Thuiszorg Gezellig gaat erg ver in servicegerichtheid met deze extra Gezellige service waar cliënten van Thuiszorg Gezellig exclusief gebruik van kunnen maken tegen een grote korting.. Wordt er namelijk via Thuiszorg Gezellig een maaltijd besteld en neemt de cliënt zorg af van Thuiszorg Gezellig, dan krijgt de cliënt de eerste vier weken 25% korting op de maaltijden. Na de eerste maand een vaste korting van 5% per maaldtijd.  
 

Vereenzaming

Thuiszorg Gezellig merkt op dat ouderen steeds verder vereenzamen naarmate ze afhankelijk worden van zorg. Ouderen kunnen niet alles meer zelf, kinderen wonen ver weg. Vaak is het praatje met de hulp of de bezorger van de maaltijd het enige sociale contact. Door middel van deze Extra Gezellig service probeert Thuiszorg Gezellig net dat beetje extra service te leveren rekening houdend met de kleine portomenee.

Wilt u toch liever zelf koken, maar heeft u wel nét dat ene extra handje nodig? Ook dan kunt u Thuiszorg Gezellig inschakelen. Samen met de mederwerker van Thuiszorg Gezellig maakt u een lekkere maaltijd klaar, die gezamenlijk wordt genuttigd. Lekker én gezellig! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

MenuService Van Der Weijden - Dagverse maaltijden